sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Supe

1.SUPA DE PUI

Ingrediente:

1 piept de pui (chiar si o jumatate de piept) 
2 morcovi
2 cepe
2 radacini de patrunjel
1 lingura de ulei
2 linguri de orez (optional)
1 lingurita de sare
boabe de piper
frunze de patrunjel

Mod de preparare:

Pieptul de pui se fierbe si se spumeaza.Se taie in bucati dupa preferinta.
Legumele curatate si taiate rondele se dau prin ulei pentru a  nu pierde vitaminele si se fierb in zeama obtinuta dupa fierberea pieptului de pui, circa o jumatate de ora pana ce morcovul poate fi strapuns cu furculita.
Se adauga bucatile de pui fierte.
Se adauga boabe de piper, frunze de patrunjel taiate foarte marunt si sare dupa gust.
Se pot adauga si 2 linguri de orez fierte separat in supa obtinuta.
Se serveste calda.

Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu